gastnanove_palacinky

Gaštanové palacinky

Jeseň – sezóna gaštanov! Tak prečo ich nevyužiť?  Nič vám nevylepší lepšie tieto sychravé a upršané dni ako tieto chutné gaštanové palacinky. Či ich dáte na raňajky alebo ako dezert, na tom nezáleží.
gastan
goodfon.com
Gaštanové palacinky
Napíš hodnotenie
Vytlačiť
Cesto
  1. 4 vajcia
  2. 4 pl mandľovej múky (môžeš dať aj viac aj menej múky, záleží na tebe či chceš mať cesto redšie alebo hustejšie)
  3. škorica (poďla chuti)
  4. ak chceš môžeš do cesta pridať med alebo kokosový cukor, ja som nepridala nič
Plnka
  1. 1 gaštanové pyré (250g)
  2. 1 mascarpone (250g)
Postup
  1. Vymiešaj naraz všetky ingrediencie na cesto ponorným ručným mixérom.
  2. Teraz už začneš robiť palacinky. Je na vás aké budú, či väčšie alebo menšie, tenšie alebo hrubšie.
  3. Tak, a už si môžeš pripraviť aj plnku. Zmiešaš mixérom gaštanové pyré (ktoré som si predtým nadrobila) a mascarpone.
  4. Nakoniec to najľahšie - natrieť palacinky týmto vynikajúcim krémom! Perfektná kombinácia, ktorá si zamiluješ.
  5. Hor sa na palacinky! 🙂
Notes
  1. Miesto toho, aby si zakaždým potieral panvicu kokosovým olejom, tak si pridaj kokosový olej už do cesta, 2 kávové lyžičky.
Evomotion http://www.evomotion.sk/
1

0 komentárov k "Gaštanové palacinky"

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.